ОББ с платформа за осъществяване на бизнес контакти

Достъпът до нея е безплатен

ОББ с платформа за осъществяване на бизнес контакти
Международната платформа за осъществяване на бизнес контакти ОББ Trade Club беше официално представена пред клиенти на „Обединена българска банка“ АД. За по-малко от месец, от както ОББ предлага достъп до платформата, в банката са получени повече от 80 запитвания от заинтересовани клиенти. 

ОББ е първата и засега единствената банка, която предлага напълно безплатен достъп до платформата в България. Едно от най-големите предимства е, че компаниите в платформата са сигурни, а надеждността им - гарантирана от банките, осигурили им достъп до ОББ Trade club. Към настоящия момент клиентите на ОББ могат да осъществят бизнес отношения с повече от 16 000 компании в 22 държави чрез Trade Club Alliance, обединяващ водещи международно представени банки. 

Очаква се до две години достъп до платформата да имат клиентите на 70 банки, с което възможностите за членовете на Клуба да се разраснат значително. 

„Горд съм, че ОББ е единствената банка в България, която предоставя достъп на клиентите си до подобен тип международна платформа. Чрез нея, вярвам, ще предоставяме истинско конкурентно предимство за нашите клиенти, но преди всичко добавена стойност и улеснение за осъществяване на бизнес контактите им в международна среда. Гарантираме, че компаниите, регистрирани в платформата, са клиенти на едни от най-големите банки и имат доказано голям интерес от международни обмени“, коментира Франк Янсен, Изпълнителен директор Корпоративно банкиране и МСП на ОББ по време на събитието.

В рамките на събитието експерти от ОББ направиха демонстрация на възможностите, които предлага ОББ Trade Club. Иновативната, интернет-базирана платформа, обединява в себе си модул за откриване и свързване с потенциални търговски партньори и модул за достъп до ценна пазарна и търговска и законодателна информация, разделена по държави и региони. 

Различните функционалности на платформата позволяват още проследяване на регулаторни промени, запознаване с актуални проучвания и данни за разнообразни бизнес сектори, дори достъп до черен списък на нелоялни компании. 

Клубът е отворен за членство за компании, клиенти на ОББ – малки и средни предприятия, корпоративни и международни клиенти, покриващи определени критерии, като изискване за международна дейност на компанията, годишни приходи от продажби и други. ОББ Trade Club е достъпен на адрес https://trade.ubb.bg/club/bg/.
Коментари: 0