Основните валутни двойки за 14 юли

Техническият анализ е на на експертите от \"Адмирал Маркетс\"

Основните валутни двойки за 14 юли

EUR/USD


Евро/долар имаше още едно нерешително движение вчера. Сигналите остават неутрални, вероятно с леки бичи сигнали в близка перспектива. Тази двойка беше малко скучна в трите седмици след Brexit. Пазарът се намира в консолидация и се движи настрани, но колкото по-дълго цената остава под 1.1200, за предпочитане е мечешкия сценарий с цели в района на 1.0700. В посока надолу е необходим ясен пробив под 1.0000 за продължението на низходящия сценарий. 

GBP/USD

Паунд/долар не успя да продължи инерцията си нагоре вчера, като направи дъно на 1.3133 и удари 1.3104 по-рано тази сутрин. Очакванията са неутрални, евентуално с леки низходящи сигнали, като резултат от неуспеха на двойката да направи ясен пробив над съпротивата 1.3220, както се вижда на дневната графика. Колкото по-дълго, обаче,        цената се задържи над 1.3000, бичия сценарий на формацията чук би трябвало да остане в сила. В посока нагоре, ясен пробив и дневно закриване над 1.3220 ще отворят вратите за биковете към 1.3400, дори 1.3650.

USD/JPY

Долар/йена беше нерешителна вчера. Търговските сигнали са неутрални, но колкото по-дълго двойката остава над 103.55, като цяло интрадей сигналите би трябвало да останат силно за нагоре. Непосредствена съпротива имаме при 105.00. Ясен пробив и дневно затваряне над нея може да предизвикат по-нататъшен възходящ натиск за тестването на 106.00 – 106.75. В посока надолу, ясен пробив и дневно закриване под 103.55 ще прекъснат текущите възходящи сигнали с тестването на часовата ЕМА 200, локализирана в района на 102.80.

USD/CHF

Долар/франк не можа да продължи моменума си нагоре вчера, сформирайки дъно на 0.9820. Колкото по-дълго цената се задържи над 0.9800, за предпочитане е бичия сценарий в тази фаза с цели в района на 1.0000. В посока надолу, ясен пробив и дневно затваряне обратно под 0.9800 ще активират изчакването ми да видя нов модел, тъй като посоката ще стане неясна. Основните технически изгледи остават неутрални.

 

 Източник: Admiral Markets


 *Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.  

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 595450

Коментари: 0