Основните валутни двойки за 19 юли 2016 г.

Техническият анализ е на експертите от \"Адмирал Маркетс\"

Основните валутни двойки за 19 юли 2016 г.

EUR/USD

 

Евро/долар нямаше значително движение вчера. Няма изменение и в техническият ми анализ. Очакванията остават неутрални и цената все още е хваната в рейнджа между 1.1200 – 1.1000, както се вижда на дневната графика. В такива моменти е необходимо търпение и не е нужно да скачаме в пазара. Като цяло колкото по-дълго двойката остане под 1.1200, за предпочитане е низходящия сценарий, но се нуждаем от ясен пробив поне под 1.1000 за неговото продължение с цели в района на 1.0700.

 

 

GBP/USD

                                               

Паунд/долар също не направи съществено движение вчера. Търговските сигнали остават неутрални засега. Колкото по-дълго цената се задържи над 1.3100, възходящия корекционен/обръщащ сценарий на формацията чук би трябвало да остане валиден. Съпротива за деня е 1.3300. Ясен пробив и дневно затваряне над това ниво може да предизвикат по-нататъшен натиск на биковете за ретестването на 1.3500 следващата седмица. Основните технически сигнали остават низходящи.

 

 

USD/JPY        

                                

Долар/йена направи възходящ моментум вчера, достигайки връх на 106.26. Изгледите са възходящи за тестването на 106.75. Най-близката подкрепа се вижда на 105.50, чийто пробив  може да отведе цената в неутрална зона за търговия с тестване на 105.00. Като цяло техническите изгледи остават мечешки.

 

 

USD/CHF

 

Долар/франк отново беше нерешителна вчера. Няма промяна в техническите ми прогнози. Сигналите остават неутрални в кратки срокове. Първата съпротива е в района на 0.9760. Ясен пробив и дневно закриване над нея може да предизвикат бъдещ низходящ натиск за тестването на 0.9670 или по-ниско. В посока нагоре, 1.0000 остава потенциална цел на биковете. Основните технически изгледи са неутрални.

 

 *Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.  

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 595450

Източник: Admiral Markets

Коментари: 0