Philip Morris представи IQOS 3 и IQOS 3 Multi в България

Новите устройства са по-здрави, по-компактни и по-лесни за употреба, твърдят от компанията

Philip Morris представи IQOS 3 и IQOS 3 Multi в България
Автор: Божидара Иванова

Philip Morris представи официално IQOS 3 и IQOS 3 Multi в България и отбеляза 1 година от стъпването на IQOS в страната. За разработката на продуктите и научни изследвания компанията е инвестирала над 4,5 млрд. долара за повече от 12 години, а близо 6 млн. души са преминали към бездимните продукти на Philip Morris.

Технологията за нагряване на тютюн, с която се елиминира горенето, е запазена при двете нови устройства. Те са с подобен дизайн и функционалности като този на предишните, но са по-здрави, по-компактни и по-лесни за употреба, съобщиха от компанията. 

Новите IQOS 3 и IQOS 3 Multi са разработени на базата на получена обратна връзка от потребителите от 43 държави по света, в които се предлага IQOS. Компанията продължава научните изследвания, които вече доказаха намаленото образуване на вредни токсични вещества и които имат за цел да докажат намаления риск за здравето в сравнение с пушенето на традиционните цигари.

„България е сред страните по света, в които вече десетки хиляди пълнолетни пушачи възприеха употребата на бездимни продукти като по-добрата алтернатива и спряха да пушат благодарение на системата за нагряване на тютюн IQOS.  Днес почти 6 милиона пълнолетни пушачи по света са преминали на IQOS за 4-те години след старта на IQOS в Япония, като част от тях са в България и са сред гостите тази вечер“, заяви генералният мениджър на Philip Morris Джордж Маргонис по време на официалното откриване.

Той сподели още, че като всеки новаторски продукт и IQOS не е идеален и може би никога няма да бъде идеален. „IQOS е сред малкото продукти, които правят революция в своя сектор и променят гледната точка на потребителите и така се извършва голямата промяна за по-добър свят без дим", каза Маргонис.

Официалното представяне на двата продукта бе съпътствано от грандиозно шоу и танци.

Коментари: 0