Планираме IQOS да достигне до потребителите в цялата страна

Вярвам, че един ден продуктите с нагряване, без горене ще заменят напълно цигарите по света

Джордж Маргонис:

Планираме IQOS да достигне до потребителите в цялата страна
~ 3 мин.
* *

Джордж Маргонис е генерален мениджър на "Филип Морис България" от 2016 г. Той има близо 17 години опит във Philip Morris International. През ноември м.г. Филип Морис пусна IQOS на пазара в България. Така страната ни стана 32-та държава, в която компанията обяви началото на най-голямата промяна в тютюневата индустрия към изграждане на бъдеще, в което новите революционни бездимни алтернативи ще заменят цигарите. IQOS е високотехнологична система за прецизно поддържане и контролиране на температура до 350 градуса, необходима за оптимално нагряване на тютюна, без достигане на температурата на горене. Специалните тютюневи стикове, съдържащи уникално обработен висококачествен тютюнев бленд, са разработени за употреба само с IQOS, така че при нагряването им се отделя пара с аромат на истинския тютюн и никотин.

Преди дни компанията откри и първия си IQOS бутик в столичния мол „Сердика“. По този повод разговаряме с г-н Маргонис за продажбите на бездимните тютюневи изделия в страната.


Следете новините на Economic.bg през социалните канали на медията: Facebook / LinkedIn / Viber / Instagram / Twitter / Google Новини / Threads