Почина тв водещият Роро Кавалджиев

Най-вероятната причина за смъртта му е белодробна недостатъчност

Почина тв водещият Роро Кавалджиев
7314 ~ 2 мин. четене

Телевизионният водещ Радослав Кавалджиев-Роро е починал тази сутрин във Военно-медицинска академия (ВМА), съобщиха от лечебното заведение. Той е бил приет в критично състояние, но лекарите не са успели да се преборят за живота му.

По първоначална информация синът на Вили Кавалджиев е издъхнал от белодробна недостатъчност. Той бе в състояние на изкуствена кома.

 След влизането си в болница 41-годишният Роро бе поверен за наблюдение на най-добрите специалисти в лечебното заведение, но въпреки това състоянието му остана критично, а рано тази сутрин той е починал.

Кавалджиев сам постъпи в болницата преди дни, за което свидетелства негов статус във социалната мрежа. „Приятели, буквално ме няма през последните два дни. На легло съм. Имам нужда от любовта ви...“, написа преди няколко дни Роро.

Последната голяма публична изява на Роро беше като съквартирант във VIP Brother.

Влизам във VIP Brother, за да се опитам да превъртя и тази игра. Не се срамувам от това, което съм и се надявам да успея да покажа цялата тази вселена в мен. Чувствам се на ръба на една скала и много искам да скоча. Влизам с желание да стигна до края и да намеря вратичката да изляза от матрицата”, заяви той пред прага на Къщата.

Първи своите съболезнования изказаха неговите приятели, с които участва в последното издание на Big Brother.

Сбогом слънчице! Чакай ни при светлината!”, написа Деси Цонева.

Лек Път към Дома, любими Принце на Светлината. Ще се срещнем там, където няма нужда от думи”, гласи пък статуса на Ирина Тенчева.

В миналото Роро доби популярност с изявите си като водещ в музикалната телевизия ММ. През последните години той организираше различни гейминг събития, бореше за легализирането на марихуаната, а в Big Brother бе последното му участие пред голяма аудитория. Малко преди да постъпи в болницата бе с приятели в Бали.

Подкрепи Economic.bg