Пощенска банка предлага кредит с овърдрафт без лихва за 1 година

До 31 юли 2020 г. може да бъде заявен потребителски кредит до 70 000 лева

Пощенска банка предлага кредит с овърдрафт без лихва за 1 година

Снимка: Пощенска банка

Автор: Пощенска банка

Лятото е тук, а с него се завръща и копнежът ни да започнем нещо ново, свежо и различно. Време е отново да погледнем напред и да извадим мечтите си от затишието, в което бяха попаднали. Но това не е толкова лесно. Трябва ни добър план, а повечето случаи и финансова подкрепа. Задачата не е никак сложна и има съвсем очевидно решение, което идва с перфектната комбинация, която Пощенска банка ни предлага, за да презаредим плановете и желанията си - потребителски кредит с овърдрафт без лихва за 1 година. Благодарение на тази оферта до 31.07.2020 г., можем да заявим кредит до 70 000 лева и овърдрафт без лихва за първата година, с размер на една нетна заплата или до 3 000 лв.

След като елиминирахме най-важната неизвестна от формулата, планирането може да започне още сега. От какво имаме най-голяма нужда в момента?

Да започнем с малко почивка 

Изминалите месеци бяха изключително предизвикателство за всички нас. Седмица след седмица собствените ни потребности стояха на опашка след задълженията вкъщи и на работа. Почивката сега, независимо дали е 3 дена или 3 седмици, е най-добрият начин да се презаредим с позитивна енергия. За много от нас тя просто не търпи отлагане и в този случай опцията за безлихвен овърдрафт от Пощенска банка е перфектното решение. Овърдрафтът е в размер на една наша заплата или до 3000 лева и може да бъде заявен след като вече получим одобрение и усвоим нашия потребителски кредит. Той ще бъде отпуснат директно по разплащателната ни сметка и ще можем да го използваме както еднократно, така и на части, в зависимост от нашето желание и нужда. Изтеглената и ползвана сума от размера на овърдрафта може да бъде възстановена от нас по сметка и използвана отново, изцяло или многократно, в рамките на една година. Така можем да използваме оборотни средства в размер на една работна заплата за така жадуваната ваканция, както и да посрещнем други свои ежедневни нужди. Не е ли чудесно да имаме още една заплата, от която можем да се възползваме по всяко време?

Да обърнем внимание на дома си

Домът, в който живеем, претърпя огромна трансформация през последните няколко месеца. Наложи се да го адаптираме за свой офис, фитнес, училище, а за мнозина той продължава да е работно място. Затова е важно да го направим максимално комфортен и уютен. На някой му трябва ново обзавеждане, на друг – повече пространство, а трети е осъзнал необходимостта да има собствено жилище. Това наблюдение се потвърждава от онлайн проучването на Пощенска банка и moitepari.bg: хората най-често теглят кредит за ремонт и обзавеждане (26%), не са малко и тези, които го ползват за закупуване на недвижим имот без ипотека (10%). Новият потребителски кредит може да ни подкрепи в осъществяването на тези планове. Той е за до 70 000 лв. с максимален срок за изплащане до 10 години. И както вече посочихме, идва с чудесен бонус – овърдрафт без лихва за първата година, за да покрием спокойно предвидени или неочаквани разходи. 

Да погледнем към мечтите си  

За да превключим от режим „забавяне“ към режим „пълноценен живот“, са ни нужни най-вече сигурност и спокойствие. Комбинацията от двата кредитни продукта на Пощенска банка ни позволява да бъдем гъвкави при управление на семейния ни бюджет и да разполагаме с допълнителни средства по всяко време, когато имаме нужда от тях. 

Ако сме клиенти на Пощенска банка, можем да се възползваме от промоционални лихвени условия при обединяване на задължения, включващи и намалена наполовина такса за разглеждане на искането за кредит и да увеличим разполагаемия си доход, като плащаме само една вноска, в една банка и на една дата. Сега можем да го заявим изцяло онлайн, дори да кандидатстваме за експресно разглеждане с улеснена процедура за усвояване. Подобни стъпки към по-висока финансова сигурност и обезпеченост ще ни дадат необходимите средства, както и нужната позитивна настройка отново да се върнем към мечтите си. А това е единственият път, по който си струва да вървим, нали?

Коментари: 0