Представят България на модно изложение в Дубай

Участниците ще обсъдят съвместни проекти и разширение на бизнеса си

Представят България на модно изложение в Дубай

Четири компании представят България на модно изложение в Дубай. В периода 14-15 ноември 2016 г. в Обединените Арабски Емирства се провежда международната специализирана изложба за мода и облекло “International Apparel and Textile Fair 2016”. 

Българското участие се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП). Четирите фирми, които представят България на изложбата са “Антоан Вилл” ЕООД, “Люви” ЕООД, “Топ Мен” ЕООД и “Дизаерс” ЕООД. 

Участниците имат възможност да осъществят бизнес контакт с предприемачи от същия бранш, да обменят опит и знания. Представителите на фирмите ще обсъдят още съвместни проекти и разширение на бизнеса си.

ИАНМСП поема частично разходите по наемане на площ, изграждане на щанд, обзавеждане и оборудване. Организацията на събитието е по изпълнение на дейностите по Проект №BG16RFOP002-2.003-0001 “Създаване на условия за устойчиво развитие и успешно интегриране на българските предприятия на европейски и международни пазари чрез осигуряване на подкрепа за участие в международни панаири и конференции”.

Коментари: 0