Royal Garden представя просторни и функционални апартаменти

Специални предложения в Деня на отворените врати

Royal Garden представя просторни и функционални апартаменти
1764 ~ 2 мин. четене
Автор: Галакси Инвестмънт Груп

Ден на отворените врати организира "Галакси Инвестмънт Груп" в жилищен парк Royal Garden, строителството на който ще бъде завършено тази есен. Събитието ще се проведе на 27 юли 2019 г. (събота) от 11:00 до 16:00 часа в търговския офис на компанията инвеститор, в непосредствена близост до обекта, между ул. Владивосток и ул. Митрополит Максим в град Пловдив.

В рамките на инициативата клиентите ще могат да направят оглед на желаното жилище, да получат подробна информация за материалите, използвани в строителството и да се възползват от специалните предложения за покупка на апартамент в Royal Garden.

Естетика и качество са заложени във всеки елемент от строителството му. Фасадната топлоизолационна система е на лидера в бранша – Baumit. Използваната мазилка е със специални характеристики,  които я правят устойчива на всякакви атмосферни влияния. Избраната вентилируема фасада от HPL в земни тонове освен, че придава индивидуалност на сградите, също така и повишава хидро и шумоизолацията. Вложените в строителството на комплекса материали са подбрани по множество критерии за качество, предвид експлоатацията на сградата и намаляват последващите разходи за отопление и охлаждане. Използвана е 6-камерна дограма от висок клас на Rehau Synego с отлична топлоизолация и модерна визия. Предвидено е и отопление от ТЕЦ. Royal Garden разполага с единични и двойни гаражи, подземен паркинг с автомобилна рампа с подгряване, станция за зареждане на електроавтомобили и топли връзки към жилищните сгради.


За спокойното детство на най-малките обитатели на жилищния парк ще бъдат обособени кътове за игра, а предвидените зелени площи и растителни видове в градината на Royal Garden ще внесат усещането за живот в близост до природата.  За сигурността е подсигурен 24-часов контролиран достъп и видеонаблюдение. 

Подкрепи Economic.bg