На Samsung му се налага да ремонтира Galaxy S8

Флагманът на компанията има проблем със софтуера и се налага „кръпка“

На Samsung му се налага да ремонтира Galaxy S8
Само няколко дни след като Samsung пусна своя флагман Galaxy S8 на пазарите в САЩ и Южна Корея, на компанията вече й се налага да го ремонтира. Технологичният гигант обяви, че пуска „кръпка“ на софтуера, с която да се реши проблема с червения екран, от който се оплакват много потребители.

От Samsung съобщиха, че потребителите вече имат възможността да променят настройките на цветовете, за да се приспособят към "естествените вариации" на дисплеите.

"Samsung се вслуша в обратната връзка от потребителите и реши да пусне тази седмица актуализация на софтуера, която ще предостави на клиентите допълнителна и подобрена функционалност да коригират настройките на цветовете според предпочитанията им", се казва в изявление на компанията.

Пред CNN потребители са споделили, че това не ги удовлетворява напълно. Ръчните настройки изискват технически и визуални познания, с които не всички се справят. Те биха желали всичко да става автоматично.

За Samsung успехът на Galaxy S8 е от ключово значение, след като Galaxy Note 7 се оказа пълен провал. Смартфонът буквално избухваше в ръцете на потребителите, а след като компанията не успя да се справи с този проблем, го спря от производство.

Друг проблем, с който се сблъска Samsung е не възможността на компанията да интегрира гласовият помощник Bixby до щатската премиера на смартфона.
Коментари: 0