Starbucks откри първия си обект във Варна

Концепцията му е създадена специално за морската ни столица

Starbucks откри първия си обект във Варна

Още миналата година световната кафе верига Starbucks обеща динамична 2018 г. и изпълни обещанието си. Компанията отвори първото си кафене във Варна като това е десетият ѝ обект у нас.

Кафенето е разположено в историческа сграда и разполага с търговска площ от 160 кв. м. и 135 седящи места отвън и вътре.

В Starbucks стил новото заведение посреща с атрактивен интериорен дизайн. Концепцията е разработена специално за морската ни столица и поставя акцент върху туризма, градската култура и традициите. Стъкленият под в кафенето позволява на гостите да видят от близо запазените артефакти в основата на сградата.

„Работихме усилено и с вдъхновение, за да предложим най-доброто от Starbucks като атмосфера, вкус и избор. Вярваме, че морската столица ще бъде гостоприемна към нас, заради позитивната енергия и космополитния дух на града. Искаме да допринесем за развитието на кафе културата, да дадем още едно място за социални контакти и да бъдем част от всекидневието на варненци“, заяви регионалният мениджър на веригата в България Иван Георгиев.

В България Strabucks е представен от оператора AmRest Holdings SE. Тук компанията управлява обектите на KFC, Pizza Hut и Burger King. Веригата кафенета присъства в България от 2008 г.

Коментари: 0