Търсят 30 души за работа в Германия в сферата на туризма

Заплащането започва от €2000

Търсят 30 души за работа в Германия в сферата на туризма
5290 ~ 2 мин. четене

Търсят се 30 кандидати за работа в туристическия сектор на Германия. Предлагат се работни места във верига хотели „Мarriott“, както и в областта на системната гастрономия в ресторанти „McDonald’s“ във Франкфурт и региона, съобщиха от Агенция по заетостта.

Заплащането на одобрените кандидати за хотели „Мarriott“ е от 2.054,00 EUR до 2.206,00 EUR, според професионалната квалификацията и опита, а в „McDonald’s“ – 8,60 евро/час, според тарифния договор.

Кандидатите ще могат да се явят на интервю, организирано в Бургас, и от края на 2016 г. да започнат желаната работа. Тази възможност предоставят Агенцията по заетостта и EURES България  в сътрудничество с германската Федерална агенция по труда.

Работното време по 30-те оферти също е регламентирано, като за „McDonalds“ то е 5 дни седмично (понеделник – неделя) на смени в различни сфери – кухня, каса, склад, почистване. Предложението на хотели „Мarriott“ е за пълен работен ден – 38,8 часа/седмично, на смени.

Двамата работодатели ще оказват и допълнителна подкрепа на избраните кандидати. „McDonalds“ ще подпомага своите избраници при наемането на жилище (предоставяне на контакти) и ще предоставя безплатна храна за персонала през работно време. Хотели „Мarriott“ осигуряват възможност за временно настаняване, като също включват храна за периода на работното време.

Кандидатите следва да изпратят по електронна поща автобиография в EUROPASS формат (задължително) на немски или английски език, мотивационно писмо, сертификати в оригинал и с превод, документи за образование по специалността,  препоръки (при наличие). Всички документи трябва да са преведени на немски или английски език според изискванията на конкретните оферти.

Желаещите могат да изпращат документи на следните е-мейл адреси:

- За работа в ресторанти „McDonald’s“ (в сферата на системната гастрономия): [email protected].

- За работа в хотели „Мarriott“ (в сферата на хотелиерство и ресторантьорство): [email protected]

Одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю на 22.11.2016 г. в гр. Бургас, което ще се проведе на немски език от представители на германската Централа за международно и специализирано посредничество в гр. Франкфурт.

Повече информация за предлаганите оферти и изискванията към кандидатите можете да намерите в рубриката „Работни места”: (№№ 49758; 49759; 49760; 49761; 49762; 49769 и 49770). 

Подкрепи Economic.bg