Technology4Business представя най-новите технологии и тяхното приложение

Събитието ще се проведе на 18 май в град Варна

Technology4Business представя най-новите технологии и тяхното приложение
796 ~ 2 мин. четене

Technology4Business e събитие представящо най-новите технологии и тяхното приложение в различните сфери на бизнеса. Мероприятието ще се проведе на 18.05.2017г. в град Варна, ресторант “Marche” от 09:30 ч.

Technology4Business събира на едно място хората интересуващи се от тенденциите в бизнеса. Успешните фирми се нуждаят от лесен начин за управление на данните си, за да не губят излишно време, което могат да използват за успешното си развитие. По време на събитието ще бъдат представени ползите за една компания от внедряването на нова ERP система, начините по които най-лесно и ефективно да бъдат управлявани документи, облачни бизнес решения, както и други успешни практики в областта.


В същия ден ще се проведе и Business Booster на същото място от 15:30 часа. Темите, които ще бъдат разгледани, са следните:

- Как да преценим дали идеята ни е успешна?

- Кои са ключовите моменти, за да стане презентацията ни впечатляваща?

- Как да представим печеливш бизнес модел?

- Какво търсят инвеститорите?

- Как да спечелим сигурно интереса на инвеститорите?

- Какъв тип финансиране да изберем за бизнеса си?

- Потенциални източници на финансиране.

- Как да разширим бизнеса си глобално? (например САЩ)


Събитието се осъществява с подкрепата на световния лидер за облачни услуги Oracle, Konika Minolta предлагаща автоматизация на всички офис задачи и Sis Technology, лидер сред производителите на ритейл и бизнес софтуер в България. Съвместно ще осъществим новото издание на Technology4Busines, на което очакваме много добри резултати. Бизнесът се нуждае от най-добрите предложения, ако иска да се развива в правилната посока.

Участието в конференцията не изисква заплащане. Необходимо е да се регистрирате в on-line платформата, която се намира в интернет страницата на събитието или да се свържете с нас на

e-mail: betina@innovationcenter.tech

или телефон: +359 896 88 09 37

Подкрепи Economic.bg