Телерик Академия организира безплатни работилници по програмиране

Входът за тях е свободен, но се изисква предварителна регистрация

Телерик Академия организира безплатни работилници по програмиране

Снимка: Фейсбук Telerik Academy

2993 ~ 1 мин. четене
Телерик Академия обяви днес, че организира безплатна серия от работилници по програмиране с популярния програмен език JavaScript. Обучението е насочено към хора с начален или никакъв опит в областта на програмирането и ще се провежда в обучителния център на Телерик Академия в кв. Младост на 4, 11 и 18 декември и 2 януари от 18:30 до 20:30 ч. Входът е свободен, но изисква предварителна регистрация. 

Практическите работилници са отворени за желаещите да усвоят езика JavaScript и да стартират кариера в ИТ сектора. Те предоставят базови познания по програмиране и служат като първа стъпка към кандидатстване в 6-месечната програма за обучение на софтуерни специалисти - Telerik Academy Alpha.

Обученията ще следват популярния в глобален мащаб формат на обърнатата класна стая, където участниците се обучават самостоятелно вкъщи с онлайн видео материали и практически задачи, а на място дискутират въпроси и най-добри решения. За целта участниците имат достъп до специализирана безплатна селекция от онлайн учебни материали. 

На място ще могат да се консултират с опитните технологични трейнъри на Телерик Академия и асистенти. Отделяйки по 5 часа на седмица за самоподготовка в продължение на 4-6 седмици и посещавайки работилниците, участниците ще усвоят фундаментални познания по програмиране. Те ще разполагат и с необходимите умения за успешно кандидатстване в програмата Telerik Academy Alpha с JavaScript, приемът за която е отворен до 4 януари 2019 г. 
Подкрепи Economic.bg