TikTok удължава времетраенето на видеоклиповете

В момента потребителите могат да записват кратки мобилни видеоклипове продължаващи до 60 секунди

TikTok удължава времетраенето на видеоклиповете

Снимка: Unspalsh

316 ~ 1 мин. четене
Симона Димитрова Автор: Симона Димитрова

Приложението за кратки видеа TikTok заяви, че ще представи нова опция през следващите няколко седмици, която ще позволи на потребителите на платформата да създават по-дълги видеоклипове – до три минути, информира Bloomberg.

В момента приложението позволява на потребителите да записват кратки видеоклипове, чиято продължителност е неповече от 60 секунди. Могат да се добавят специални ефекти, музика, текст, изтеглени от специална музикална библиотека.

През следващите седмици ще въведем опцията за създаване на по-дълги видеоклипове за всички в TikTok, давайки на нашата глобална общност гъвкавостта да снима, качва и редактира видеоклипове с дължина до три минути директно в TikTok“, обяви компанията в публикация в блога си.

Успехът на TikTok, собственост на китайския ByteDance, също накара много социални медийни компании да добавят услуги за кратко видео към своите платформи. Instagram на Facebook Inc. стартира собствена опция за кратки видеоклипове, а Snapchat на Snap Inc пусна своя Spotlight миналия ноември.

Подкрепи Economic.bg