В Швейцария откриха хотел без стени и покрив

Ние предлагаме на гостите възможност да преживеят нещо ново и да се съсредоточат върху нещо неуловимо, споделят авторите на идеята

В Швейцария откриха хотел без стени и покрив

Снимка: Null Stern hotel

В швейцарския кантон Граубюнден хотел Null Stern Hotel откри своята единствена стая без стени и покрив под небето в планината. Тя се намира посредата на швейцарските Алпи и разполага само с легло и спално бельо. Независимо от факта, че хотелът е с нула звезди, той има икономи в бели ръкавици и папионка, които приветстват всеки гост. 

Тук тоалетна няма, но гостите могат да използват обществената баня , която се намира на 5 минути пеша от "стаята". В случай, че времето е лошо, хотелът може да бъде временно затворен, а резервацията може да се отмени в последния момент. Визията на изобретателите е да сложат още такива "стаи" сред природата. 


Null Stern Hotel - идея на братята Франк и Патрик Риклин. Създателите на хотела са сигурни, че това ще бъде само първата от много такива хотели в Швейцария, които позволяват да се насладите на живописните швейцарски пейзажи. Цената на нощувка в стая е 150 евро.

"Ние предлагаме на гостите възможност да преживеят нещо ново и да се съсредоточат върху нещо неуловимо, свеждайки до минимум всичко останало", - обясняват същността на своите идеи двамата братя.


Коментари: 0