Viber пуска ранглисти в чата за Световното по футбол

Потребителят, който събере най-много точни прогнози, ще спечели VIP пътуване за двама за El Clasico следващия сезон

Viber пуска ранглисти в чата за Световното по футбол
832 ~ 1 мин. четене
Viber стартира нова функционалност по повод престоящото Световно първенство по футбол. Водещото комуникационно приложение ще предостави на потребителите ранглиста, под формата на чат бот и Chat Extension, в която феновете могат да дават своите прогнози, да се състезават с приятели и да печелят награди. 

Новата функционалност позволява на футболните фенове директно да се състезават и да сравняват класиранията си в ранглисти - в лични или глобални групови чатове. 

Потребителите могат да следят прогреса си в реално време във Viber и класиранията в хода на Световната купа. Ако участват в ранглиста на глобалното футболно Community феновете могат да спечелят хиляди безплатни стикер пакети на Viber, Vober Out кредити и други. 

Потребителят, който събере най-много точни прогнози ще получи титлата "Най-голям Viber фен на световния футбол" и ще спечели VIP пътуване за двама за El Clasico следващия сезон, от първи ред на Камп Ноу. 

Футболните чатове ще могат да се следят от неопределен брой фенове. Прогнозите могат да се дават посредством новия Chat Extension World Football, който се намира в лентата за Chat Extentions. Всеки потребител може да прави само една прогноза за мач. 

Ако един потребител даде много точна прогноза за изхода на мача, ще получи 3 точки и ще спечели награда веднага. Ако не успее да предскаже резултата точно, но налучка кой е победителя, ще спечели 1 точка. Точките автоматично се отразяват веднага след края на мача във всички ранглисти, в които потребителят е участвал. 
Подкрепи Economic.bg