Vivacom предоставя антивирусна програма за защита при работа от вкъщи

Телекомът напомня на своите потребители да не пренебрегват и сигурността си в онлайн пространството

Vivacom предоставя антивирусна програма за защита при работа от вкъщи

Снимка: Vivacom

1244 ~ 2 мин. четене
Автор: Vivacom
В условията на извънредно положение, в което обществото на първо място е фокусирано върху превенцията и грижата за здравето, VIVACOM напомня на своите потребители да не пренебрегват и сигурността си в онлайн пространството. Дистанционната работа и обучения вече са ежедневие за голяма част от потребителите, което предполага още повече време, прекарано в дигиталната среда. 

Компанията ни предоставя сигурна и мощна защита на всички свои клиенти с фиксиран интернет с включения в пакета софтуер ESET NOD32 Antivirus ISP Edition. Така потребителите получават безопасна компютърна среда, в която могат да работят дистанционно, да разменят онлайн информация и вътрешни ресурни с колегите си, без да компрометират сигурността си. ESET NOD32 Antivirus гарантира защитата на вътрешната информация и услуги, както и сигурността на каналите за комуникация и
обмен на информация. 

Софтуерът се инсталира с няколко бързи стъпки и осигурява надеждна защита срещу онлайн заплахи и криптовируси. Програмата защитава от шпионски софтуер при сърфиране в интернет, сваляне на файлове, използване USB флаш памети и преносими харддискове. Анти-фишинг технология на програмата предпазва от опити за фалшифициране на легитимни уебсайтове с цел кражба на потребителски имена и пароли за социални мрежи, e-банкиране, работа и учене от вкъщи. 

Антивирусната програма притежава и специален режим за геймъри, който изисква по-малко системни ресурси и спира изскачащите прозорци при игра или гледане на филми.   

Основно предимство на софтуера е по-високата му производителност, базирана на малки, но изключително ефикасни ъпдейти на сигнатурите, подпомагани от допълнително сканиране в облака. ESET NOD32 Antivirus работи на всяка система с инсталиран Microsoft Windows10, 8.1, 8,
7. Продуктът изисква връзка с интернет. 

Повече информация за ESET NOD32 Antivirus и как се инсталира може да видите тук. 
Коментари: 0