Vivacom пуска в продажба два нови смартфона

И двата модела използват 6.7-инчов FHD+ OLED дисплей с 90 градусови извити ъгли

Vivacom пуска в продажба два нови смартфона
Автор: Vivacom
Най-новите предложения от Motorola – Motorola Edge и Motorola Edge+ вече се предлагат от VIVACOM. Motorola Edge е налична както онлайн на сайта на телекома, така и в магазините на цена от 33,98 лв. на месец с план Smart U, а Motorola Edge+ е на разположение на клиентите само в онлайн магазина на VIVACOM на цена от 71,98 лв. на месец с план Smart U. Смартфоните предлагат изящни извити дисплеи, впечатляващи камери и мощни процесори с висока производителност.  

И двата модела използват 6.7-инчов FHD+ OLED дисплей с 90 градусови извити ъгли, който осигурява още по-голямо зрително поле и наситени цветове на изображенията. А високата честота на обновяване на картината - 90Hz прави зрителното изживяване при игра и гледане на видеа максимално.

Motorola Edge+ се отличава с процесорa от ново поколение Qualcomm Snapdragon 865 5G, който заедно с 12 GB RAM памет и 256 GB вътрешна памет, гарантира високата производителност при използване на няколко приложения едновременно. 

Смартфонът има впечатляваща тройна основна камера подходяща за всички любители на фотографията. Тя включва 108 МР основен сензор, 16 МР ултраширокоъгълен обектив с Macro Vision функции и 8 МР телефото обектив, запечатващ в изображението дори и дребните детайли. Motorola Edge+ може да заснема видеа с резолюция 6k, а предната камера и на двата модела е 25 МР и прави красиви селфита. 

Устройството е оборудвано с голяма батерия с капацитет 5000 mAh и поддържа 18 W TurboPower зареждане, безжично зареждане и безжичен Power sharing. 

Motorola Edge пък използва мощния процесор Qualcomm Snapdragon 765 5G, в комбинация с 6 GB RAM памет и 128 GB вътрешна памет за съхранение на всички важни мигове на едно място.

Коментари: 0