След разпореждането от щаба Wizz Air отмени днешните полети между Варна и Лондон

Не е ясно обаче какво ще се случи с полетите в следващите дни

След разпореждането от щаба Wizz Air отмени днешните полети между Варна и Лондон

Снимка: Wizz Air

Wizz Air отменя днешните полети между Варна и Лондон Лутън. Това се случва, след като по-рано тази сутрин председателят на Националния оперативен щаб генерал-майор Венцислав Мутафчийски обяви, че ще забранят на компанията да лети по тази дестинация.

В понеделник нискотарифният превозвач заяви, че подновява полетите Варна-Лондон от 16 април с честота три пъти седмично - вторник, четвъртък и събота. От съобщението на компанията днес обаче не става ясно какво ще се случи с полетите в следващите дни.

Wizz Air стриктно спазва установените си протоколи, поддържа непрекъсната връзка със съответните органи и внимателно следи въведените местни и международните мерки. Здравето, безопасността и сигурността на пътниците и екипажа на авиокомпанията остават основен приоритет на Wizz Air, уверяват от компанията.

Wizz Air се извинява, ако решението ѝ е причинило неудобство на българските пътници, които са имали желание да се върнат у дома в България, и на тези пътници, които планираха да използват полетите на авиокомпанията, за да пътуват или да се върнат в Обединеното кралство.

Коментари: 0