YouTube Music и Premium най-накрая са достъпни и в България

Вижте какви ще са цените на новите услуги на Google

YouTube Music и Premium най-накрая са достъпни и в България
5096 ~ 2 мин. четене

YouTube Music и YouTube Premium вече официално са достъпни и за българските потребители. Стрийминг услугата на Google е в Европа от юни 2018 г., но не беше налична за България и други страни.

От днес YouTube Music може да се използва и у нас - има безплатна опция за ползване, в която обаче ще се излъчват реклами и платена версия, чрез която можете да слушате музика без реклами, във фонов режим и в офлайн режим.

Възпроизвеждането във фонов режим позволява на видеоклиповете и музиката да продължават да се възпроизвеждат фоново дори когато отваряте други приложения или изключвате екрана на мобилното си устройство.

Платеното предложение YouTube Music Premium позволява да слушате музиката докато правите нещо друго с телефона си, както и да изтегляте песни в устройството за ползване без връзка с интернет. Абонаментът струва 8.99 лв на месец, но потребителите могат да пробват услугата един месец безплатно. Семейното членство (до 6 човека) струва 13,99 лв. на месец.

От днес в България е достъпна и услугата YouTube Premium, която включва всичко от пакета Music Premium, но премахва рекламите навсякъде в YouTube и позволява изтегляне в устройството на всички клипове, възпроизвеждане на видео във фонов режим и достъп до оригинално съдържание независимо дали влизате в профила си от мобилно устройство, настолен компютър или телевизор с интернет.

YouTube Premium струва 10.99 лв. на месец и също може да се ползва един месец безплатно. Семейният абонамент за до 6 потребителя е на цена 16.99 лв. на месец.

Абонатите на Google Play Music автоматично ще получат достъп до YouTube Music Premium за същата цена. Google Play Music не се променя - потребителите ще продължат да имат достъп до закупена музика и любими плейлисти, както са свикнали.

Можете да изтеглите YouTube Music от Play Store и App Store.

От днес тези услуги на Google са достъпни и в Кипър, Чехия, Унгария, Северна Македония, Полша и Румъния.

Коментари: 0