Започва записването за безплатната лятна академия на \"Заедно в час\"

В нея могат да участват ученици от 1-ви до 12-ти клас

Започва записването за безплатната лятна академия на \
544 ~ 2 мин. четене

За седма поредна година Заедно в час организира безплатна Лятна академия за успех и забавление в София. Лятната академия за ученици от I до XII клас ще се проведе в рамките на три седмици, от 31 юли до 18 август, всеки делничен ден от 9:00 ч. до 12:30 чЗаниманията ще бъдат в две столични училища - 90 СУ „Ген. Хосе де Сан Мартин“ в кв. Люлин и 144 СУ „Народни будители“ в кв. Младост.

Целта на академията е да повиши мотивацията за учене на учениците и да подобри подготовката им по изучаваните предмети, да направи лятото им много по-смилено със забавни преживявания, нови контакти и развити умения.

Записването за ученици е отворено до 15 юни на сайта на Заедно в час - www.zaednovchas.bg.  

Часовете по време на академията са напълно безплатни и са водени от новите мотивирани учители по програма Заедно в час. Те са специалисти по различни учебни дисциплини и имат разнообразен професионален опит. Всички те са обучени по международния модел „Преподавай като лидер“, създаден с фокус върху успеха на всеки ученик. За тях Лятната академия е финалният етап от предварителната им подготовка преди да влязат да преподават в класните стаи на училища партньори на Заедно в час в 13 региона на страната.

По време на академията Заедно в час осигурява на учениците безплатно обучение и учебни материали, индивидуални и групови занимания, специални забавни събития – игри и занимания, както и сертификат за успешно участвалите ученици в края на лятното приключение.

Лятната академия се провежда с подкрепата на Фондация “Америка за България”, Lidl, Банкя, Questers, Dundee Precious Metals и Международния клуб на жените - София и други корпоративни и НПО партьнори.

Коментари: 0