Живейте като кралски особи в имение за $43,7 млн.(снимки)

Къщата разполага с осем спални, частен поло клуб и огромен див парк

Живейте като кралски особи в имение за $43,7 млн.(снимки)

Ако някога сте си фантазирали, че сте кралска особа, сега мечтите ви може да се сбъднат. На пазара за имоти в Англия е пуснато имение, което се продава за 43,7 млн. долара. Някога то е посещавано от кралица Елизабет II и е било собственост на нейните баба и дядо.

Имението се намира в Хартфордшир и е разположено върху терен с големина 6800 кв. метра. Към него има и частен поло клуб и огромен парк, до който достъпът на външни лица е забранен.  Това е нещо необичайно за имоти с такива размери, но именно това го прави идеален за всеки, който търси уединение по време на езда през гъстите гори и по време на лов и риболов по бреговете на река Леа.


Къщата е построена през 1730 година и е била обновена и разширена през 1997 година, когато е продадена за последен път. Част от имението се отдава под наем, с който да се компенсира скъпата поддръжка на имота.


Имението Woolmers Park Estate разполага с пет приемни, елегантна закусвалня, игрална и кино зала, осем спални, както и отделни помещения за служителите.

Преди години редовни посетители в имението са били граф и графиня на Стратмор и принцесите Елизабет и Маргарет. 

Коментари: 0