LG пуска нови панели за серията L-Style

Мотивите са разделени в осем различни категории и обхващат образи на известни личности, флорални мотиви, източни символи и други атрактивни елементи

12:49 27.06.2012

LG Electronics отново зарадва любителите на нестандартни идеи с новата си лятна промоция.  Новото предложение на LG е насочено към стилните модели от серията LG L-Style – LG Optimus L3, L5 и L7 и позволява да се променя не само задния панел, но и екрана на телефона. По този начин можете да добавите допълнителна оригиналност към и без това уникалната форма на смартфоните от серията и да направите телефона си напълно по свой вкус.

Мотивите са разделени в осем различни категории и обхващат образи на известни личности, флорални мотиви, източни символи и други атрактивни елементи.

Така наречените „скин” представлява специално самозалепващо се фолио с ламинирано покритие, което не само изцяло променя вида на телефона, но и предпазва апарата от надраскване и износване. Същото изображение може да се изтегли и от сайта lgoptimus.bg и да допълни персонализирането.

В периода 25 май – 31 юли всички, закупили телефон от серията LG L-Style, ще открият в кутията на апарата си карта с код, който могат да използват еднократно, за да получат избран от тях стикер напълно безплатно по куриер. Клиентите трябва да изберат един от 100-те различни скин дизайна от галерията на lgoptimus.bg и да изтеглят от същото място съответстващия „тапет” за екрана. На сайта ще открият и повече подробности за промоцията.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини