Горанов и Радев ще представят България на финансов форум на остров Бали

Там ще се проведат заседанията на Съветите на управителите на Групата на Световната банка и на МВФ

Българската делегация ще се води от министъра на финансите Владислав Горанов
Българската делегация ще се води от министъра на финансите Владислав Горанов
Финансовият министър Владислав Горанов и гуверньорът на БНБ Димитър Радев ще представят България по време на редовните годишни срещи на Съветите на управителите на Групата на Световната банка и на Международния валутен фонд (МВФ). Заседанията ще се проведат в периода 12-14 октомври на тропическия остров Бали.

Българската делегация ще се води от министъра на финансите Владислав Горанов в качеството му на управител за Република България в организациите от Групата на Световната банка. В състава на делегацията влизат още управителят на БНБ и управител за България в МВФ Димитър Радев, заместник-министърът на финансите и заместник-управител за България в МВФ Маринела Петрова и подуправителят на БНБ и заместник-управител за страната в Световната банка Димитър Костов.

В рамките на форума българските делегати ще се срещнат с висши ръководни екипи на МВФ и на Световната банка, с представители на международни финансови институции, на инвестиционни и централни банки. Участието на България в тези годишни срещи увеличава възможностите на страната ни за разширяване и стабилизиране на международните контакти, съобщават от пресслужбата на Министерския съвет.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: Владислав Горанов | Димитър Радев | остров Бали | финансов форум

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини