Патентното ведомство получи сертификат „Партньор в образованието“

Сертификати получиха представители на бизнеса, университети, държавни институции и неправителствени организации

18:32 24.01.2019
Патентното ведомство получи отличието „Партньор в образованието“ на официална церемония в сградата на Министерство на образованието и науката в сряда. Престижната награда бе връчена от зам.-министъра на образованието Таня Михайлова. 

Сертификатите са на Световната мрежа на учебните предприятия EUROPEN-PEN International „Партньор в образованието“ по повод на успешно проведената Международна седмица на учебните предприятия в Пловдив през 2018 г.

Сертификати получиха представители на бизнеса, университети, държавни институции и неправителствени организации, участващи активно в обучението в учебно-тренировъчна фирма чрез системно и дългогодишно подпомагане на дейностите в Българската мрежа на учебните предприятия и на Центъра за учебно-тренировъчни фирми към МОН.   Патентно ведомство на Република България и Центъра за учебно-тренировъчни фирми към МОН  обединяват своите усилия за осъществяване на сътрудничество за повишаване на нивото на познаване и прилагане на правата върху обектите на интелектуална собственост сред потребителите и образователните институции.   

Двете институции продължават съвместната си дейност в областта на професионалната подготовка и придобиване на практически компетенции на учениците и студентите.  Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: наука | образование | отличие | Патентно ведомство

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини