„Т-Маркет” отвори още два магазина в страната

Двата обекта са съответно 70-ти и 71-и в портфолиото на компанията

11:05 29.06.2018

Литовската търговска верига „Т-Маркет” продължава да разширява своята мрежа от магазини България и в рамките на два дни отвори още два магазина.

На 26 юни в Несебър отвори врати първият морски „Т-Маркет”, а другият обект се намира във Велико Търново. Двата магазина са съответно 70-ти и 71-и в портфолиото на компанията. В тях работят общо 50 души.

„Вече 13 години инвестираме в развитието на нашите магазини в цялата страна, за да може да бъдем все по-близо до лоялните ни клиенти. Стремим се да бъдем актуални, да задоволяваме нуждите на българските потребители и да предоставяме голям избор от стоки на практични цени”, споделя Едвинас Волкас, генерален директор на компанията-собственик „Максима България“,  част от холдинга MAXIMA GRUPE, който оперира вериги за търговия с бързооборотни стоки в Литва, Латвия, Естония, България и Полша.

Припомняме, че през декември 2017 г. стана ясно „Максима България” иска да отвори още четири обекта в България. Тогава дружеството подаде заявление до Комисия за защита на конкуренцията (КЗК), относно желанието да придобие контрол върху 4 помещения от фирмата „Атанас Пламенов-2016“ ЕООД. Ставаше въпрос за недвижими имоти в Карнобат, Сливен, Ямбол и Несебър.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: България | Несебър | магазини | Велико Търново | Максима България | т маркет

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини