Vivacom вече предлага гласови разговори и през WiFi в ЕС

Това позволява комуникация, когато човек се намира извън покритието на мобилната мрежа

Снимка: Pixabay
14:55 08.05.2019
Потребителите на Vivacom вече могат да провеждат и получават гласови повиквания със своя смартфон през WiFi мрежи, докато пътуват в страните от Европейския съюз (ЕС). Така дори да се намират извън покритието на мобилната мрежа на оператора в роуминг, те ще имат шанс да са във връзка с близките си. 

WiFi Voice е безплатна за клиентите на Vivacom. Включените минути в тарифния план са валидни и за обажданията с WiFi Voice. За удобство на потребителите, разговорите проведени през WiFi Voice, се обозначават отделно в детайлизираната справка на месечната фактура.

За да бъде активирана, човек трябва да изпрати смс с текст „START WiFi” на номер 1701. 

Потребителите, които искат да използват WiFi Voice, трябва да имат активна 4G Voice услуга и съвместимо устройство. Към момента услугата е съвместима с четири модела на Huawei – Р30, P30 Prо, Mate 20 и Mate 20 Pro, като компанията продължава да разширява портфолиото с модели.  Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: Vivacom | Виваком | разговори | WiFi | мобилна мрежа | разговори в роуминг

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини