AirlineRatings избра най-добрите авиокомпании в света за 2020 г.

Снимка: Pixabay
18:21 25.11.2019
Air New Zealand е Авиокомпания на годината за 2020 г., според AirlineRatings.com - базирана в Австралия агенция за авиационна безопасност и рейтинг на авиационни продукти.

AirlineRatings.com твърди, че рекордното представяне на превозвача и иновациите в полетите - а също и показателите на авиокомпанията за безопасност и мотивация на персонала - са спечелили победата.

С изключение на миналата година, когато победител стана Singapore Airlines, то това е шестият път, в който Air New Zealand печели наградата.

Наградите на AirlineRatings.com се оценяват от седем опитни редактори, използващи международни одити на авиационната индустрия и правителствени агенции, според 12 ключови критерия, включително възрастта на авиопарка, ревюта от пътници, инвестиционните оценки, отношенията с персонала, предлагането на продукти и рентабилността.

Ето и Топ 10 на най-добрите авиокомпании за 2020 г.:

1. Air New Zealand

2. Singapore Airlines

3. All Nippon Airways

4. Qantas

5. Cathay Pacific

6. Emirates

7. Virgin Atlantic

8. EVA Air

9. Qatar Airways

10. Virgin AustraliaАко сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: класация | авиокомпании | AirlineRatings

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини