Google готви нова визия на Gmail в уеб (снимки)

20:35 12.04.2018
Google подготвя редизайн на уеб версията на електронната си поща Gmail, става ясно от съобщение до някои потребители. „Работим върху някои важни актуализации в Gmail, които все още са в процес на разработване“, е потвърдил говорител на компанията пред Engadget. 

Според изданието клиентите на платформата за продуктивност G Suite, съчетаваща решения на компанията като Gmail, Drive, Calendar и Docs, вече са били уведомени за промените от администратор. Те са получили имейл, в който им се обяснява, че предстои внедряването на нова визия на електронната поща в уеб, както и на G Suite. 

От него става ясно например, че човек ще може да отлага получаването на имейли, избирайки кога те да се показват във входящата кутия. Google също така въвежда офлайн поддръжка на Gmail, както и "умни отговори". Като цяло дизайнът ще се придържа към новите тенденции във визията на продуктите на компанията и ще вкара повече овални форми. Засега информацията се ограничава с тезе бегли подсказки. Очаква се през следващите седмици (вероятно през май на конференцията Google I/O) да бъдат дадени повече разяснения. Промените обаче явно са неизбежни. 


Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: Google | електронна поща | Gmail | уеб | редизайн

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини