Над 200 фирми-изложители ще участват на Webit.Festival Европа

Изложбените площи са почти напълно разпродадени

С над 200 фирми-изложители, изложбените площи на Webit.Festival Европа са почти напълно разпродадени. Десетото издание на Webit фестивал Европа, което ще се проведе от 25-ти до 27-ми юни в София, се очертава да бъде най-влиятелното досега, твърдят организаторите. 

Уникалният микс от повече от 6 хил. технологични и дигитални експерти (67% ръководни лидерски позиции) с над 1000 законотворци и регулатори от Европа и света, прави Webit предпочитана платформа за най-иновативните и влиятелни компании в света (с европейски фокус) да се присъединят и да бъдат сред изложителите.

Сред павилионите на държави тази година са Великобритания, Италия, Холандия и България. Изложението на стартиращите компании е два пъти по-голямо от миналата година, с два пъти повече интерес. Над 2800 стартъпа кандидатстваха в състезанието Founders Games. 

Тазгодишният фестивал е водещото дигитално и технологично събитие на Президентството на Съвета на Европейския Съюз.

Повече за възможностите да бъдете изложител, можете да научите ТУК


Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: София | събитие | юни | изложители | WebitFestival Европа | изложбени площи

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини