Нов търговски център в Пловдив ще отвори врати до 2020 г.

Инвестицията е на южноафриканската компания Nepi Rockcastle и е на стойност 150 млн. евро

15:04 09.05.2018
Вторият по големина град у нас Пловдив ще се обзаведе с още един голям търговски център до края на 2020 г. Инвестицията е на Nepi Rockcastle и е на стойност 150 млн. лв. През 2017 г. регистрираната в Южна Африка компания стана собственик на два софийски мола - Paradise Center и Serdika Center&Offices.

Общата разгърната площ на новия обект ще бъде над 150 хил. кв. м. , разположена на четири нива с приблизително 60 хил. кв. м. отдаваема площ, съобщават от изпълнителя на проекта. Търговският център ще се основава на концепцията “Promenada”, която дава фокус върху модата заедно с отдих, забавления и разнообразна кухня.

Молът ще приютява над 200 регионални и международни марки, кино, хипермаркет, кафета и ресторанти. Компанията зад обекта обещава да даде тласък на местната икономика с отварянето на повече от 1500 нови работни места.

Освен това търговският център ще бъде леснодостъпен за посетителите от всяка част на града, а паркингът ще разполага с над 1500 места.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: инвестиции | Пловдив | мол | търговски център

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини