АЕЦ Козлодуй назначава 44 безработни младежи

Изпълнителният директор Валентин Николов, подписа рамков договор за осигуряване на работа по проект “Ново начало – от образование към заетост”

АЕЦ"Козлодуй" ще назначи 44 безработни високообразовани младежи .  Изпълнителният директор, Валентин Николов, подписа рамков договор за осигуряване на заетост по проекта “Ново начало – от образование към заетост”* с Камелия Лозанова – изпълнителен директор на Агенцията по заетостта.

Атомната централа ще осигури възможност младите хора да получат професионален опит и практически компетенции по своята специалност. Те ще бъдат разпределени в различни структурни звена на атомната електроцентрала: седемнадесет – в дирекция “Производство”; единадесет – в дирекция “Икономика и финанси”; шестима – в управление “Администрация и контрол”; по петима – в дирекция “Безопасност и качество” и в дирекция “Развитие и модернизации”.

Досега с участието си в проекта, в периода февруари – декември 2012 г., “АЕЦ Козлодуй” ЕАД е осигурила стаж на десет млади специалисти, който е бил проведен в дирекция “Производство” и в дирекция “Икономика и финанси”.

Коментари: 0