BILLA отваря 86-я си магазин в България

Магазинът се намира в центъра на Бургас и е петият обект на веригата в града

216 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

BILLA България откри 86-я си магазин в страната. Магазинът се намира в центъра на Бургас и е петият в града, но е първият с подобен формат в региона. Локацията му е специално подбрана, за да осигури на жителите на града допълнително удобство. Магазинът открива 35 нови работни места, с което работните места на веригата в Бургас стават над 160.

Новооткритият търговски обект е с площ 430 кв. м. и следва най-новите стандарти на веригата за свежест, удобство и качество. Асортиментът включва над 8 хил. специално подбрани качествени стоки и предлага всичко необходимо за ежедневното пазаруване. Освен стандартния асортимент в магазина ще се предлагат и успешните практики, взаимствани от първия и най-иновативен магазин на веригата в София като приготвенa на място грил скара, прясно изцедени фрешове, свежи салати и изпечен на място хляб.

"Изключително съм щастлив, че днес откриваме петия BILLA магазин за Бургас. Въпреки че жителите на града вече ни познават, смея да твърдя, че този магазин е наистина специален, не само защото се намира в идеалния център, но и защото следва най-високи международни стандарти", заяви изпълнителният директор на BILLA България Николай Петров.

BILLA България е първата международна верига супермаркети на българския пазар, навлязла през 2000 г. с откриването на първия си магазин на 5 октомври в София. Към момента тя е сред Топ 50 в класацията за най-големи компании по оборот в България. BILLA България е сред най-големите чуждестранни фирми у нас, осигуряваща над 3300 работни места в страната към юни 2013 г.

Подкрепи Economic.bg