Безплатен билет за софийския автосалон с игра на Grid 2

Маниаците имат възможност да шофират бясно с втората част на състезателната видео игра през следващите три дни

188 ~ 1 мин. четене

Безплатен билет за Автомобилен Салон София 2013 може да грабне победителят във видео играта Grid 2. Организаторите на автосалона канят маниаците на 11, 12 и 13 юни в "Сити Център София" (CCS), където те ще могат да шофират бясно с втората част на състезателната видео игра Grid и могат да спечелят билет за автосалона.

В централното фоайе на търговския комплекс ще бъдат разположени два комплекта състезателни симулатори. Всеки от тях се състои от специално изработена седалка и аксесоари към нея Rseat Evo v3, волан Logitech G27, оригинална игра Grid 2, монитор и слушалки.

Във видео играта безплатно могат да включат всички желаещи. Необходимо е да изберете най-добрия модел автомобил и да изминете с него предвиденото трасе. Екип от промоутъри ще помага на посетителите на CCS и ще ги напътства при включването им в рейсовете, които ще се проведат на два етапа.

Всеки един от трите дни ще бъдат награждавани  десетте състезатели с най-добри резултати. Наградата е билет за Автомобилен Салон София 2013, където освен възможността да спечелят автомобил по избор ще могат да се състезават и в специалния турнир по Grid 2.

Коментари: 0