Бърз интернет във всяко Ауди

Компанията ще включи поддръжка на 4G технологията в колите си

Непрестанното развитие на съвременните технологии постепенно променя функционалността на автомобилите. Все повече производители започнаха да разработват свои уникални ифойтейнмънт системи, които да отличават колите им от конкуренцията. Audi и Ford бяха първите компании, които включиха 3G връзка в автомобилите си преди няколко години и сега популярния германски бранд вече подготвя нови подобрения за своите предстоящи модели, информира techcrunch, цитирани от digital.bg.

Инженерите на Audi вече провеждат експерименти с включването на поддръжка за 4G технологията в своите инфотейнмънт системи. За целта от компанията разкриха, че ще си сътрудничат със Siera Wireless и ще използват нейните най-нови безжични LTE модули в бъдещите си автомобили. Реалните тестове са статрирали още в края на 2011г. и на няколко изложения досега като CES 2012 и CeBIT от Audi демонстрираха желание да изградят 4G система от ново измерение.

Сегашното партньорство със Siera Wireless ще позволи на Audi да се възползва от предимствата на последно поколение високоскоростни LTE модули. Германският производител също така иска да се превърне в първата в света компания, която да включи 4G технологията към своите модели от висок клас. По този начин Audi ще запази статута на глобален лидер в сферата на иновациите в сектора и ще позволи на потребителите да се наслаждават по най-добър начин на своите мобилни устройства, когато пътуват, благодарение на бързата връзка на новата инфотейнмънт система.

Коментари: 0