И Любен Дилов-син става част от TV7

Той ще води форматното предаване "Удавете водещия"

След като смени собственика си и привлече някои знакови имена на български телевизионери, четвъртата национална ефирна телевизия TV7 привлече в своите редици, като сценарист и водещ, едно от знаковите лица в българския телевизионен ефир - Любен Дилов-син. От медията съобщават, че Дилов ще се присъедини към екипа на телевизията от Нова година.

Любен Дилов-син ще бъде водещ на форматното предаване "Удавете водещия", което е част от екипа на "Междинна станция" и ще бъде главен сценарист на изключително амбициозния проект за нов български сериал, който зрителите на TV7 ще могат да гледат през 2013 г.

"Любен Дилов-син е знакова фигура за всяка една телевизия. Той ще бъде много полезен със своето екранно присъствие, задълбочени познания и опита си, натрупан през годините в изключително успешни телевизионни проекти като "Ку-ку" и "Каналето", игралният сериал "7 часа разлика" и други. През последните месеци той показа и изключителни качества като водещ, и има своята сериозна аудитория. TV7 и News7 ще покажат през новата година нови стандарти в правенето на телевизия и интересна програмна схема, която има за цел да изведе телевизиите на лидерски позиции на пазара", заяви изпълнителният директор на TV7, News7 и Super7 Николай Бареков.

Коментари: 0