Корнелия Нинова: Напускат ни кадърни хора от БСП

Всичко, което се случи в последните седмици е лош сигнал към членовете и симпатизантите на партията, категорична е тя

164 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

"Кадърни хора като Ивайло Калфин няма да бъдат в листата на БСП, но те си правят своя избор". Това заяви депутатът от БСП Корнелия Нинова в сутрешния блок на bTV. По думите й всичко, което се случи в последните седмици е лош сигнал към членовете и симпатизантите на партията.

Нинова потвърди информацията, че хората от АБВ не са присъствали на вчерашното заседание на БСП. Тя обясни, че вчерашната среща е била работна и на нея са взимани решения. Причината за отсъствието на хората от АБВ не е била да не се изнася информация, а това, че общинските и областните членове са заявили, че подкрепят различни листи от БСП.

"Има правила и устав на БСП. В устава на партията е посочено, че който отива в друга партия на практика се самоизключва от партията", категорична е Нинова.  Тя изрази мнение, че е против крайните оценки и слагането на епитети като предатели и ренегати. Нинова допуска по-нататъшни разговори със самоизключилите се членове на партията.

Относно промяната в ръководството на БСП в зависимост от резултатите на изборите, Корнелия Нинова заяви, че не споделя позицията на Георги Кадиев.

Коментари: 0