НАП продава коли за под 1000 лева (обновена)

Сред "артикулите" в новия електронен магазин на данъчните са и една бензиностанция, самосвал, трактори и ретро автомобили

54155 ~ 1 мин. четене
Автор: Мария Владимирова

Националната агенция по приходите (НАП) продава чрез новия си онлайн портал вещи и активи за 4,897 млн. лв., съобщиха от ведомството. Днес, най-вероятно заради увеличения интерес, достъпът до страницата е силно затруднен. От агенцията обясниха, че работят по отстраняването на проблема.

Иначе, в електронния магазин на данъчните могат да се купят апартаменти, леки и товарни коли, парцели, магазини и една бензиностанция, "на цени, по-ниски от пазарните", добавиха от пресцентъра на агенцията. Продават се и медицинска техника, отпадъци от цветни и черни метали, самосвал, трактори, багери и др.

В момента най-голям е броят на обявите за продажба на недвижими имоти в цялата страна и на тези за леки и товарни автомобили. Обявени за продан са атрактивни коли със стартова цена от под 1000 лв. и камиони с начална цена от 5 000 лв, обявиха от НАП.

Желаещите да участват в търговете, вече могат да платят депозита си за участие онлайн. Всеки, който проявява интерес да купи имот от НАП, трябва да знае, че за да се включи в наддаването трябва да преведе депозит за участие в размер на 20% от първоначално обявената тръжна цена.

Пълните текстове на обявите за продажба на имоти в Банско, Ахтопол, колекционерски ретро автомобили - Додж Флуид Драйф, Пакард Ултраматик, както и други, могат да се видят на интернет страницата на НАП в рубриката „Продажби”.

В електронния портал са изложени за продан вещи на длъжници на НАП или конфискувани и отнети в полза на държавата активи.

Подкрепи Economic.bg