Освободиха директора на Националния стадион

Антон Попов "не е успял да да контролира добре хората си", каза новоназначеният шеф на "Национална спортна база" Марио Примджанов

200 ~ 1 мин. четене
Георги Желязков Автор: Георги Желязков

Управителят на Националния стадион "Васил Левски" Антон Попов, който в продължение на 29 години ръководеше спортното съоръжение, е бил освободен вчера. В решението на новоназначения шеф на "Национална спортна база" към спортното министерство Марио Примджанов не са посочени мотиви, които са свързани с професионалните му качества. Освобождаването му е станало по регламент, позволяващ всеки нов началник на НСБ да сформира свой екип в рамките на 9 месеца.

"Много бях изненадан, разочарован съм и съм обиден, защото животът ми мина на този стадион", разказа бившият вече управител, цитиран от "Стандарт". "В продължение на 29 години работих без проблем с всички министри и ръководители на спорта още от времето на Тодор Живков до сега... Никога не съм членувал в политическа партия", завърши Попов, който оглавява и синдикалното дружество към стадиона.

"Ще кажа само, че Антон Попов е прекалено добър и напоследък не е успял да контролира добре хората си. Той много добре знае какво имам предвид", коментира Марио Примджанов".

Подкрепи Economic.bg