Samsung Galaxy Note ще струва 595 долара в Европа

Цената е за базовата версия с 16GB вградена памет

Цената на таблета Samsung Galaxy Note 10.1 в Европа ще бъде 595 долара. Това е цената за базовата 16GB версия на устройството, която поддържа единствено Wi-Fi. Срещу 745 долара клиентите ще получат модел също с 16GB, който обаче ще е съвместим и с 3G, съобщи digital.bg. Все още обаче онлайн продажбите на Galaxy Note 10.1 не са започнали и не е ясно дали информацията ще съвпадне с реалните планове на Samsung за другите държави.

Samsung вече официално обяви, че продажбите на таблета Galaxy Note 10.1 ще стартират в глобален мащаб до края на август. Предвидени са две версии на устройството, които ще предложат на потребителите възможност за избор между бял и черен цвят. От корейския гигант не разкриха на каква цена ще стартират доставките на устройството, но информацията все пак изтече по медиите.

Таблетът ще има 10,1-инчов дисплей с резолюция от 1280х768 пиксела и ще се захранва от четириядрен 1,4GHz Еxynos процесор. Устройството ще работи с Android 4.0 OS и ще има 5-мегапикселова камера с автофокус и LED светкавица. По всичко личи, че най-любопитно ще бъде да проследим дали цената ще позволи на Samsung Galaxy Note 10.1 да привлече по-голямо внимание сред потребителите.

Коментари: 0