Софтуерът за продажба на билети и управление на събития Weemss е вече тук

Той гарантира 100% собственост върху данните, както и пълен контрол над процесите по продажба на билети

Софтуерът за продажба на билети и управление на събития Weemss е вече тук
3998 ~ 1 мин. четене

Международният софтуер за продажба на билети и управление на събития, който е създаден в България, e вече достъпен на www.weemss.com, съобщават от компанията. 

За разлика от сайтове за продажба на билети, Weemss гарантира 100% собственост върху данните, както и пълен контрол над процесите по продажба на билети. 

С Weemss можете да продавате на 40+ езика (включително български) и в 160+ валути (вкл. български лев). Потребителите от България могат да получават плащания не само чрез PayPal и по банков път, но и през българските Epay и Easy Pay. 

Ованес Ованесян, съосновател на Weemss споделя: “За нас всеки пазар е от значение - ето защо искаме да помогнем на професионалистите от събитийната индустрия да продават билети в цял свят, на всеки език и във всяка валута. Ние не целим да сме посредници за продажба на билети, а да предоставим подходящото решение, което ще помогне на организаторите да контролират целия процес на регистрация, популяризация и продажба на техните събития. 

Weemss е безплатен за безплатни събития, а ако се използва за платени събития таксата е 2.5% от цената на всеки заплатен билет. Софтуерът за продажба на билети и управление на събития - Weemss - е вече тук

Подкрепи Economic.bg