Стойнев е продукт на корпоративни интереси

Вижте какво правят тези министри в последния момент, алармира Румен Овчаров

Румен Овчаров:

Стойнев е продукт на корпоративни интереси
Автор: Economic.bg

"Драго Стойнев е продукт на корпоративни интереси. Това, че ръководството на БСП действаше под натиска на тези корпоративни интереси, е очевиден." Това каза в интервю за предаването на БТВ „Тази сутрин” Румен Овчаров от БСП за министъра на икономиката и енергетиката в оставка, който бе кандидат и за лидер на социалистите. 

"БСП трябва да скъса с това, от което беше зависима през изминалата една година. За пръв път БСП беше поставена под контрола на една икономическа групировка", коментира Овчаров. 

Според думите му Михаил Миков и Драгомир Стойнев са били кандидатури на статуквото. „И сега в момента, ако БСП не се разграничи от това, което направи Драго Стойнев вчера и онзи ден, ние ще получим поредния си автогол още в началото на предизборната кампания", смята Овчаров. 

"Като погледнете кадровите назначения, като видите министрите и какво правят тези министри сега в последния момент, то е очевидно", скептичен бе "червеният" политик, който намекна на сделката с Westinghouse за изграждане на VII блок в АЕЦ "Козлодуй". 

"А ДПС прави това, което му позволява по-големият коалиционен партньор. Според мен за партията Сегрей е вече минало“, обобщи Румен Овчаров.  

Коментари: 0