Търси се управител на остров край Бургас

Управителят на остров \"Света Анастасия\" трябва преди всичко да е смел и да не се страхува от бури

264 ~ 1 мин. четене
Търси се управител на остров "Света Анастасия" край Бургас. Едно от основните изисквания за заемане на длъжността е смелост. "Бъдещият управител трябва да е много смел човек, да не се страхува от бури, от пиратски набези. Няма да му е лесно, но пък със сигурност ще има най-романтичното работно място, най-красивото не само в Бургас, но и в страната. Това е работа, която се случва веднъж в живота", обясни директорът на Оперативна програма "Туризъм" Кристина Вълчева пред bTV.

Сред изискванията не е посочено, че кандидатът трябва да има предишен опит на подобна позиция, но от него със сигурност ще се изискват знания по туризъм. Друго условие е избраният за поста да владее отлично английски език и да знае как да превърне някогашния манастир и затвор в съвременна атракция.

"Ще се занимава и с цялата логистика, която няма да е никак лесна. Това е парче земя на 6 километра от Бургас, всички доставки на стоки, превоз на пътници, на персонал, организацията не е лесна", каза още Вълчева.

Заплащането е средно за страната. Островът е достъпен за посещение само в летните месеци, затова работата през зимата е доста по-лека, уточнява още директорът на Оперативна програма "Туризъм".

ГЛАСУВАЙТЕ за Социално отговорната компания на 2013 г.
Подкрепи Economic.bg