Access MBA организира безплатни консултации в София

Амбициозните млади професионалисти ще могат да се срещнат лично с представители на водещи международни университети

Access MBA организира безплатни консултации в София
320 ~ 2 мин. четене
86% от работодателите планират да наемат професионалисти, завършили магистърските програми по бизнес администрация (MBA), показва глобално проучване сред работодатели (GMAC) през 2017 г. Професионалистите с MBA квалификация получават средна заплата в размер на 142 000 долара три години след дипломиране.

78% от професионалистите с MBA квалификация споделят, че са постигнали професионално израстване в резултат от своето МВА обучение, показва международно проучване на Advent Group от 2016 г.

Данните от всички тези проучвания говорят, че МВА програмите са от помощ в бъдещето развитие на мениджърите, които трябва да са все по-подготвени за динамичния и бързо развиващ се свят.
В помощ на амбициозните професионалисти с интерес към МВА програми и управленска кариера са събитията Access MBA, където, те могат да се срещнат лично с представители на водещи международни университети.

Такова събитие ще има и в София на 11 май 2019 г. в хотел Интерконтинентал.

Там ще могат да се осъществят индивидуални срещи с представители на водещи университети от Белгия, Великобритания, Германия, Гърция, Дания, Испания, САЩ, Франция, Холандия, Румъния и други, сред които Vienna University of Economics and Business - WU Executive Academy (Австрия), IE Business School (Испания), American University in Bulgaria.

Ще има консултации с експерти за избор на най-подходящите за вас програми и университети. Желаещите да се запишат ще могат да получат помощ при предварителната подготовка за индивидуалните срещи, за да бъдат те най-пълноценни. Също така ще могат да получат съвети за подготовка за изпитите GMAT, GRE, TOEFL, IELTS, както и за многобройните възможности за стипендии на обща стойност над 2 млн. евро, както и безплатен GMAT курс.

Експерти на Access MBA оценяват потенциала за прием в МВА програми на заявилите интерес за участие професионалисти. Като вземат предвид целите и предпочитанията им, експертите на Access MBA ги ориентират към всички подходящи за тях програми, които присъстват на събитието.

Участието в събитието на Access MBA е безплатно. Регистрирайте се тук, за да получите лична покана. Ранната регистрация осигурява предимство при подготовката на вашите индивидуални срещи.
Коментари: 0