Аутсорсинг компания търси служители за работа в Атина

Кандидатите трябва да владеят английски и втори чужд език

Аутсорсинг компания търси служители за работа в Атина

Компанията Teleperformance Greece търси служители в София за работа в Атина - консултанти, владеещи няколко езика, които да обслужват съществуващи клиенти по телефон, чат и имейл, на български, френски, немски, холандски, някой от скандинавските езици, италиански, испански и много други езици. Работата включва ефективна комуникация с клиентите с цел проучване и разрешаване на проблеми.

Кандидатите трябва да притежават следните умения: перфектно владеене на един от 36-те езика, с които оперира компанията, много добро владеене на английски език, добри меки умения, адаптивност в динамична среда.

Компанията предлага отлично заплащане, две допълнителни месечни заплати годишно, допълнително заплащане за работа в извънработно време, неделя и официални празници, подкрепа при преместване от друга държава, отстъпки, безплатни езикови курсове и много други.

Teleperformance Greece е част от Teleperformance Group. Гръцкият филиал на компанията обслужва повече от 50 международни бранда в различни индустрии и има над 7000 служители от 91 различни националности и 36 езика.

Teleperformance Greece е бронзов спонсор на „Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“ в гр. София. Представители на компанията ще присъстват по време на събитието на 11 октомври 2018 г. в хотел Маринела от 10:00 ч. до 18:00 ч. и ще разговарят с всички заинтересовани кандидати.

Коментари: 0