Български суджук се продава в Amazon

Буркан с планински въздух от Рилските езера е друго интересно предложение

Български суджук се продава в Amazon
5020 ~ 1 мин. четене

Суджук, направен в САЩ, но по стара българска рецепта, се продава като топъл хляб в платформата за онлайн търговия Аmazon. 

Цената е 29 долара, а в опаковката има 2 деликатеса в познатата ни форма на подкова. Мезето е направено от говеждо с много подправки, без глутен и е вакуумирано, хвалят се производителите.

Най-фрапантната българска обява е за продажбата на буркан с чист, планински въздух. Продавачът обяснява, че въздухът е от Рила, и по-точно от Рилските езера, пише „Монитор“. 

Интересно е, че бурканът се запълва едва когато е заплатена грандиозната цена от 78 долара. Организаторът на обявата уверява, че няма буркани на склад, всички са специални, уникални и индивидуални.

В интернет може да се намерят и обяви за кисело мляко, 6 бурканчета лютеница, семена от червени чушки или суджуци.

Сайтове като eBay и Amazon, които предлагат пускане на предложения за купуване или продаване на различни стоки или услуги, са пълни с всякакви нетрадиционни обяви. Те предлагат закваска за кисело мляко и обещават, че ще могат да се направят 50 литра, а вкусът щял да бъде като на оригинала.

Тя съдържа 10 сашета, като едно саше стига за 5 литра мляко. Срокът на годност е 1 година от пакетирането и струва 14 долара.

Подкрепи Economic.bg