БДЖ започва предварителната продажба на билети за Великденските празници

Обичайният срок за предварителна продажба е 5 дни, но за по-дълги празнични периоди БДЖ удължава периода

БДЖ започва предварителната продажба на билети за Великденските празници

Снимка: Economic.bg

От утре, 26 март, „БДЖ-Пътнически превози“ ЕООД започва предварителната продажба на билети за Великденските празници за всички бързи влакове. Обичайният срок на железницата за по-ранното закупуване на билети е 5 дни, но когато предстоят по-дълги празнични периоди, железницата удължава срока. 

По този начин се дава възможност на клиентите да планират предварително своите пътувания, както и своевременно да закупят билет и резервация за седящо място за предпочитания от тях влак в срок от 15 дни преди самото пътуване, казват още от пресцентъра на БДЖ.

Предварителната продажба на билети, която железопътният превозвач стартира, ще се извършва във всички гари и железопътни бюра в страната през периода от 26-и март до 9-и април. Клиентите на „БДЖ–Пътнически превози” ЕООД могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете от служителите на билетните каси и гишетата „Информация” в железопътните гари, както и на националния информационен телефон 0700 10 200.

За празничните дни по повод Великден, „БДЖ–Пътнически превози” ЕООД предвижда да осигури и допълнителни вагони за влаковете, които пътуват по основните направления в страната. Освен това за определени влакове, пътниците могат да закупят билети онлайн.
Коментари: 0