Днес стават ясни победителите в „Мистър и Мисис Икономика“ 2018

Тази година награди ще бъдат връчени в 10 категории

Днес стават ясни победителите в „Мистър и Мисис Икономика“ 2018

На тържествена церемония тази вечер ще бъдат раздадени наградите в конкурса "Мистър и Мисис Икономика" 2018. Надпреварата се организира съвместно от най-голямата работодателска организация в страната - Конфедерацията на работодателите и индустриалците (КРИБ) и списание "Икономика".

32-ма са номинираните в 10-те категории на конкурса:

- Мистър Икономика;

- Мисис Икономика;

- Индустрия;

- Финанси и Застраховане;

- ИКТ, Аутсорсинг и Бизнес процеси;

- Транспорт и Логистика;

- Търговия и услуги;

- Консултански бизнес/услуги;

- Корпоративна социална отговорност;

- Земеделие и Хранителна промишленост.

Номинациите се правят от членовете на КРИБ, а членовете на Управителния съвет на организацията избират победителите.

Всеки от тях получава почетна грамота и статуетката "Рибарят и златната рибка" на скулптура Ставри Калинов, превърнала се в символ на конкурса.

Церемонията ще се проведе от 19.00 ч. в Зала 6 на Националния дворец на културата (НДК) и ще бъде излъчена същата вечер по БНТ 1, медиен партньор, с начален час 23:15 ч. Водещи са Филипа Иванова, лице от новините на телевизията, и певецът Орлин Павлов.

Със своите музикални изпълнения гостите на конкурса ще зарадват Орлин Павлов, както и двама млади таланти от музикална школа "Арт Войс Център" - Пловдив - Тодор Борисов и Мирослава Тодорова.

“Мистър и Мисис Икономика ” е най-значимият бизнес конкурс в България. Над 25 години призът се връчва на предприемачи, икономисти и финансисти, допринесли в най-голяма степен за развитието на българската икономика.

Коментари: 0