Философия на добрия стил

Разкрийте тайната на непреходната елегантност с усещането за висока класа и дискретен лукс, струящи от колекциите на българския моден бранд MELLINI

Философия на добрия стил
924 ~ 2 мин. четене
“Стилът е в малкия детайл” - не пропускала да напомни легендарната дизайнерка от миналия век Коко Шанел. Потвърдена във времето мисъл, която с лекота се отразява във философията на добре познатата модна марка MELLINI. Сезон след сезон, във всеки от ръчно изработените модели прозира абсолютна безкомпромисност в подбора на висококачествени материи, майсторската игра с линиите, подчертаващи силуета, нежният разкош, изрисуван от  женствените флорални принтове и графични щампи.

Създаваните в малки серии облекла се вплитат с естествена хармония във всеки момент от ежедневието, позволявайки не само изграждането на женствен и категоричен градски шик, но и напълно оформен и комфортен личен стил. В мнозина от тях ще разпознаете и идеята за многофункционални модели, които в зависимост от аксесоарите биха били подходящи както за делова среща, така и за бляскав коктейл.

Добавете и прецизността към детайла, финия завършек, усложнените кройки и закачливите детайли с характер на бижу, и ще получите идеалната стилистична комбинация, предназначена за уверените в себе си дами, умеещи да оценяват стойността на гардероба си.







Моделите, подписани с дискретния етикет за качество MELLINI, се зареждат ежедневно в бутика на бранда, разположен в най-аристократичната част на София - на ул. “Велико Търново” 1, непосредствено до Докторската градина. Атмосферата му напълно съответства на изискванията на марката за ненатрапчив лукс, дискретност и поставяне на клиентите в центъра на събитията. Те са обслужвани любезно и компетентно и могат да разчитат на моментални корекции на закупените облекла в бутика на бранда.
Колекциите на MELLINI могат да бъдат поръчани и онлайн, а всички новости около марката да бъдат проследени на фейсбук страницата.

Текстът е част от книгата "Успешните компании" 2018.
Подкрепи Economic.bg